Дұрыс тамақтануды насихаттау » Страница 8 » СШ№16 с.Сыпатай
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданының білім бөлімінің
«№16 жалпы орта білім беретін мектебі»
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(72632) 5-16-91
Есепші бөлімі:
+7(72632) 5-16-91
Нашар көрушілер
нұсқасы
Мектеп кітапханашысы М.Қожайбаеваның  «Дұрыс тамақтану-денсаулық кепілі» атты тақырыбында өткізген дөңгелек үстел
27
февраль
2020
Мектеп кітапханашысы М.Қожайбаеваның «Дұрыс тамақтану-денсаулық
2020 жылдың 27 ақпанында мектеп кітапханасында «Дұрыс тамақтану-денсаулық кепілі» атты 6-7 сынып білім алушылары арасында дөңгелек үстел өткізілді. Оқушыларға «Қазақ халқының дастарханы» атты кітап көрме ұйымдастырылды. Қазақ халқының салт-дәстүрлерімен, дастарханы туралы ашық әңгіме өткізіліп, оқушылардың өз –ойларын талқылап соңында мақал-мәтел айтып өз ойларын жеткізді. Көрмеге қазақ халқының дастарханы туралы кітаптар, суреттер қойылды. Мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен
Дұрыс тамақтану
27
февраль
2020
Дұрыс тамақтану
2020 жылдың 27 қаңтар – 27 ақпан аралығында «Мектеп асханасы» республикалық іс-шаралары аясында №16 жалпы білім беретін мектепте дұрыс тамақтану бүкіл ағзаға кешенді әсер ететінін ұғындыру, тиімді тамақтанудың ережесін сақтауға бағыт бағдар беру мақсатында «Тиімді тамақтану» тақырыбында7-8 сынып білім алушылары арасында дөңгелек үстел ұйымдастырылды. Жетекшісі Жумалиева Н.Т, Нуртаева Р.А [center]
№16 жалпы білім беретін мектебінің  «Дұрыс тамақтану – үздік білім алудың жолы!» ұранымен өткізілген  іс-шара анықтамасы
24
февраль
2020
№16 жалпы білім беретін мектебінің «Дұрыс тамақтану – үздік білім
27 қантар-27 ақпан аралығында «Мектеп асханасы» республикалық алдын алу іс-шарасы аясында «Дұрыс тамақтану – денсаулық кепілі» тақырыбында 8-9 сыныптар арасында Ф.Ракишева дөңгелек үстел өткізді. Адам денсаулығының 70% тамақтануына байланысты екендігі әлдеқашан дәлелденген. Дұрыс тамақтану – бұл адам денсаулығының негізі, ол қоршаған ортаның түрлі жағымсыз әсерінің ағзаның төзімділігін арттырады. Азық-түліктердің күн сайын ас мәзірінде тұтыну міндетті, жаңа піскен жеміс-жидектер мен, ет пен
Назад 1 2 3 4 5 6 7 8 Вперед