Бракеражды коммиссия » Страница 11 » СШ№16 с.Сыпатай
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданының білім бөлімінің
«№16 жалпы орта білім беретін мектебі»
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(72632) 5-16-91
Есепші бөлімі:
+7(72632) 5-16-91
Нашар көрушілер
нұсқасы
№16 ЖОББ мектепте тамақтандырудың сапасын мерзімдік бағалау үшін бракераж комиссиясының рейдтік іс-шара қорытындысы
15
сентябрь
2021
№16 ЖОББ мектепте тамақтандырудың сапасын мерзімдік бағалау үшін
№ 16  ЖОББ м ектепте тамақтандырудың сапасын мерзімдік бағалау үшін бракераж комиссиясының рейдтік іс-шара   қорытындысы  2021 жыл ы  15 қыркүйек  бракераж комиссиясының жұмыс жоспарына сәйкес жеткізілетін тамақ өнімдерінің сапасына, тағамдарды дайындау технологиясына, өнімдердің және дайын тағамдардың сақтау мерзімдері мен жағдайларының сақталуына мониторинг жүргізу мақсатында комиссия  мүшелері   аптасына 1 рет тоңазытқыш-технологиялық жабдықтардың жарамдылығын, өнімдердің (азық-түліктің)
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың (бракераждық комиссиялар) мониторингті жүзеге асыруы бойынша ұсынымдар
18
август
2021
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың (бракераждық комиссиялар) мониторингті жүзеге асыруы бойынша ұсынымдар 1. Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияның міндеттері:   - ас блогындағы, асханадағы жұмыстың ұйымдастырылуын;  - тамақ өнімдерінің сапасын, оларды тасымалдау, жеткізу, түсіру, сақтау шарттарын;  - өнімдерді өткізу мерзімдерін;   - тамақ дайындау сапасын;  - тамақтың балалардың негізгі тағамдық заттарға физиологиялық қажеттіліктеріне
Мектепте тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия жұмысы бойынша
11
февраль
2020
Мектепте тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі
Мектепте тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия жұмысы бойынша АНЫҚТАМА 05.11.2019ж Мектеп жасындағы балалардың тамақтануында әр мәселенің манызы бар, себебі, балалық шақта адамның ақыл-ойы мен денесінің бүкіл өмірлік қорының іргесі қалыптасады, ал тағам-бұл қажетті қуат пен заттектердің алатын жалғыз қайнар көзі. Мектепте2019 жылдың 24 тамызындағы №182 «Білім алушылардың тамақтануын ұйымдастыру туралы» бұйрығына сәйке жеткізілетін тамақ өнімдерінің сапасына, тағамдарды