Тағамдарды дайындау технологиясы, салу, таратуын қадағалау туралы анықтама » СШ№16 с.Сыпатай
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданының білім бөлімінің
«№16 жалпы орта білім беретін мектебі»
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(72632) 5-16-91
Есепші бөлімі:
+7(72632) 5-16-91
Нашар көрушілер
нұсқасы
» » Тағамдарды дайындау технологиясы, салу, таратуын қадағалау туралы анықтама
04
февраль
2022

Тағамдарды дайындау технологиясы, салу, таратуын қадағалау туралы анықтама

Тағамдарды дайындау технологиясы, салу, таратуын қадағалау туралы анықтама
2022 жылдың ақпан айының 4  жұлдызында мектеп асханасында жеткізілетін тамақ өнімдерінің сапасына, тағамдарды дайындау технологиясына, өнімдердің және дайын тағамдардың сақтау мерзімдері мен жағдайларының сақталуына мониторинг жүргізу мақсатында тексеру жүргізілді. Тоңазытқыш-технологиялық жабдықтардың жарамдылығы   нормаға сай, бөгде, артық зат анықталмады. Өнімдердің (азық-түліктің) сапасына және дайын тағамдардың сақтау мерзімдері мен жағдайларының сақталуы нормаға сай. Дайын тағамда ас мәзірінде көрсетілген  әрбір  оқушыға 150-200 г. м мөлшерінде  дайын ас: құс еті бұқтырмасы, балық котлеті, құс етімен үй кеспесі, сәбіз салаты,иогурт,алма , қайнатылған қарақұмық , тәтті сүзбелі нан ,  қара бидай наны ірімшік асханадағы арнайы өлшейтін таразы арқылы өлшенді .
Прокомментировать
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Введите код с картинки:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив