Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу қорытындысы туралы АНЫҚТАМА №16 ЖОББМ 29 желтоқсан күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу мақсатында бракераж комиссиясы мектеп асханасына тексеру жүргізді. Тексеру қорытындысы актпен рәсімделіп, комиссия отырысында талқыланды. Тексеру нәтижелері сарапталып, түзету бойынша ұсыныс берілді. Анықталған кемшіліктерді жою үшін 5 жұмыс күні ұсынылды. Тексеру нәтижесінде ауыз су режимі ұйымдастырылған, диспенсерлер қойылған
4 "Б" классе провадилась классный час на тему "Здоровое питание" цель : Создать условия для формирования правильного отношения к своему здоровью через понятие здорового питания.Учащиеся смогут сделать выбор – правильное питание.
4 "А" сыныбында «Дұрыс тамақтану-денсаулық кепілі» тақырыбында сынып сағаты өткізілді Оқушылардың жақсы денсаулығының, жан - жақты дамуының кепілдігі - тиімді және үйлесімді тамақтану болып саналатынын, «Салауатты өмір салтының» анықтамасын ата – аналармен, мектеп дәрігерімен, аспазшылармен бірлесе отырып тұжырымдау