Тамақтандыру » Страница 62 » СШ№16 с.Сыпатай
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданының білім бөлімінің
«№16 жалпы орта білім беретін мектебі»
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(72632) 5-16-91
Есепші бөлімі:
+7(72632) 5-16-91
Нашар көрушілер
нұсқасы
Ас  мәзірі
17
февраль
2022
Ас мәзірі
Балық  котлеті70/120 г.Қайнатылған  күріш120/ 150 г.Шай  балмен150/200г  Қара  бидай  наны  сары  маймен 40,
Ас мәзірі
14
февраль
2022
Ас мәзірі
Ас сәзірі Үй кеспесі құс етімен -35/250гр Кисель -150/200гр Тәтті нан сүзбемен -20/40 гр Қара бидай наны -40 гр  
Ас мәзірі
11
февраль
2022
Ас мәзірі
Ас мәзірі Құс еті бұқтырмасы - 230/35 гр Қайнатылған қарақұмық 120/130 гр Кисель -150/200 гр Тәтті нан сүзбемен -20/40 гр Қара бидай наны -40 гр  
Ас мәзірі
10
февраль
2022
Ас мәзірі
Ас мәзірі  Балық котлеті -70/120 гр Езілген картоп -100/130 гр Шай балмен - 150/200 гр Алма -1 шт Қара бидай наны сары маймен -40 гр
Ас мәзірі
09
февраль
2022
Ас мәзірі
Ас мәзірі  Күріш ботқасы сары маймен -200/10 гр  Печенье -30/35 гр Иогурт-1 шт тәтті шай -150/200 гр  Қара бидай наны сары маймен -40гр
Ас мәзірі
08
февраль
2022
Ас мәзірі
Ас мәзірі Қырыққабат салаты -40/60 гр Котлет сиыр етімен -70/120 гр Қайнатылған күріш -120/150 гр Кептірілген жеміс- жидек сусыны -150/200гр Қара бидай наны -40гр
Ас мәзірі
07
февраль
2022
Ас мәзірі
Ас мәзірі  Құс еті бұқтырмасы -230/35 гр Қайнатылған қарақұмық - 120/130 гр Кисель - 150/200 гр Тәтті нан сүзбемен - 20/40 гр Қара бидай наны -40 гр
"Дұрыс тамақтану мәдениеті туралы " тәрбие сағаты өткізілді
07
февраль
2022
"Дұрыс тамақтану мәдениеті туралы " тәрбие сағаты өткізілді
7 "А" сыныбымен "Дұрыс тамақтану мәдениеті туралы " тәрбие сағаты өткізілді .Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстырып,денсаулық құндылығы , дұрыс тамақтану туралы түсінік терін кеңейту . Адамның ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін , денсаулық адам өміріндегі маңызын тұсіндірді . Нуртаева.Р.А  жетекшілігімен
Тағамдарды дайындау технологиясы, салу, таратуын қадағалау туралы анықтама
04
февраль
2022
Тағамдарды дайындау технологиясы, салу, таратуын қадағалау туралы
Тағамдарды дайындау технологиясы, салу, таратуын қадағалау туралы анықтама 2022 жылдың ақпан айының 4  жұлдызында мектеп асханасында жеткізілетін тамақ өнімдерінің сапасына, тағамдарды дайындау технологиясына, өнімдердің және дайын тағамдардың сақтау мерзімдері мен жағдайларының сақталуына мониторинг жүргізу мақсатында тексеру жүргізілді. Тоңазытқыш-технологиялық жабдықтардың жарамдылығы   нормаға сай, бөгде, артық зат анықталмады. Өнімдердің (азық-түліктің) сапасына және дайын тағамдардың
Ас мәзірі
03
февраль
2022
Ас мәзірі
Ас мәзірі  Балық котлеті -70/120 гр Езілген картоп - 100/130 гр Шай балмен - 150/200 гр Алма -1 шт Қара бидай наны сары маймен -40 гр