Тамақтандыру » Страница 64 » СШ№16 с.Сыпатай
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданының білім бөлімінің
«№16 жалпы орта білім беретін мектебі»
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(72632) 5-16-91
Есепші бөлімі:
+7(72632) 5-16-91
Нашар көрушілер
нұсқасы
Ас мәзірі
18
январь
2022
Ас мәзірі
Қырыққабат салаты-40/60 гр, котлет сиыр етімен -70/120 гр ,қайнатылған күріш - 120/150 гр , кептірілген жеміс-жидек сусыны -150/200 гр , қара бидай наны - 40 гр.
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу актісі
29
декабрь
2021
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу актісі
№16 жалпы орта білім беретін мектебінде  тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу мақсатында, бракеражды комиссия қоғамдық тамақтануға қойылатын талаптардың орындалуы, мектеп асханасында азық-түліктердің уақтылы пайдалануын , олардың сақтау мерзімдердерін , перспективті мәзірдің және күн сайынғы мәзірдің  сәйкестігін, ауыз су режимінің сақталуын, азық-түліктің тоңазытқышта ,  қоймаларда сақталуына, сонымен қатар ас блогының санитарлық жай-күйін , дайын тағамның сапасын тексерді
"Дұрыс тамақтану"
22
декабрь
2021
"Дұрыс тамақтану"
Жамбыл облысы Меркі ауданы N16 жалпы орта білім беретін мектептің мектепалды даярлық сынып педагогі Хамзаева Қарақат Жумановна 0 "А" сыныбындағы тәрбие сағаты. Такыры: "Дұрыс тамақтану" Мақсаты: Дұрыс тамақтану туралы білімдерін жетілдіру, кеңейту.Дұрыс тамақтана білуге тәрбиелеу. Қолданылған әдіс- тәсілдер. 1."Жүйрік болсаң шауып көр" 2."Пайдалы және зиянды тағамдар" Білім алушылар екі топқа бөлініп,қандай,тағамда,қандай дәрумендер бар екенін жарыса айтты.Екі түрлі себетке пайдасы бар,пайдасы
"Правильное питание"
22
декабрь
2021
"Правильное питание"
   Классный руководитель предшкольной группы  школы #16 Бидайшиева Молдир Жаксылыковна, провела внеклассное мероприятие на тему "Правильное питание" . Целью мероприятия было: формирования у обучающихся представления о здоровом питании, о значении питания для человека.На уроке были применены такие методы как "Пирамида питания ", игра "Вредное и полезное питание".
Бракераждық комиссия мүшелері асханадағы  жұмыспен танысты
03
декабрь
2021
Бракераждық комиссия мүшелері асханадағы жұмыспен танысты
№16 ЖОББМ бракераждық комиссия мүшелері асханадағы ас блогындағы, асханадағы жұмыстың ұйымдастырылуы, тамақ өнімдерінің сапасын, өнімдердің мерзімдерін, азық-түліктердің сапасын қадағалау мақсатында комиссия мүшелері тексеру жүргізіледі. Асханадағы дайындалған тағам жарамды, қажетті құжаттардың болуы және тыйым салынған тағамдардың дайындалмауы қадағаланды. Дайындалған ас мәзірі менюге сай әзірленген. Ас блогы қызметкерлердің жеке гигиена ережелерін сақтау бақылауда. Тексеру нәтижесі бойынша