Тамақтандыру » Страница 53 » СШ№16 с.Сыпатай
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданының білім бөлімінің
«№16 жалпы орта білім беретін мектебі»
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(72632) 5-16-91
Есепші бөлімі:
+7(72632) 5-16-91
Нашар көрушілер
нұсқасы
Бракераждық комиссия мүшелері асханадағы  жұмыспен танысты
03
декабрь
2021
Бракераждық комиссия мүшелері асханадағы жұмыспен танысты
№16 ЖОББМ бракераждық комиссия мүшелері асханадағы ас блогындағы, асханадағы жұмыстың ұйымдастырылуы, тамақ өнімдерінің сапасын, өнімдердің мерзімдерін, азық-түліктердің сапасын қадағалау мақсатында комиссия мүшелері тексеру жүргізіледі. Асханадағы дайындалған тағам жарамды, қажетті құжаттардың болуы және тыйым салынған тағамдардың дайындалмауы қадағаланды. Дайындалған ас мәзірі менюге сай әзірленген. Ас блогы қызметкерлердің жеке гигиена ережелерін сақтау бақылауда. Тексеру нәтижесі бойынша
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу
26
ноябрь
2021
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың(бракераждық комиссиялар) мониторингті жүзеге асыруы бойынша  ұсынымдар  1. Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияның міндеттері:  - ас блогындағы, асханадағы жұмыстың ұйымдастырылуын; - тамақ өнімдерінің сапасын, оларды тасымалдау, жеткізу, түсіру, сақтау шарттарын; - өнімдерді өткізу мерзімдерін;  - тамақ дайындау сапасын; - тамақтың балалардың негізгі тағамдық заттарға физиологиялық қажеттіліктеріне сәйкестігін;
№16ЖОББМ
26
ноябрь
2021
№16ЖОББМ
     №16ЖОББМ бракераждық комиссия мүшелері асханадағы азық түліктердің сапасын, ас мәзірінің дұрыс  әзірленуі, сақталуы,  ас мәзірінің дәмдік сапасын қадағалау мақсатында комиссия мүшелері мен медицина қызметкерінің қатысуымен тексеру жүргізіледі. Асханадағы дайындалған тағам жарамды, қажетті құжаттардың болуы және тыйым салынған тағамдардың дайындалмауы қадағаланды. Дайындалған ас мәзірі менюге сай әзірленді.
Тамақтануды ұйымдастыру
12
ноябрь
2021
Тамақтануды ұйымдастыру
Тамақтануды ұйымдастыру №16 жалпы орта білім беретін мектебінде ІІ тоқсанында  оқушыларды тамақтандыру мен санитарлық — гигиеналық режимдерді қатаң сақтау жұмыстары жалға суда . Бала денсаулығын, оның физикалық және ақыл-ой дамуын анықтайтын негізгі бағыттардың бірі-жас ұрпақтың сапалы тамақтануын ұйымдастыру.   Мектеп асханасы таза , с анитарлық жағдайы нормаларға сәйкес .  Азық-түлікті сақтаудың температуралық режимі сақтал ған, к үн сайын бракераж журнал ға  жүргізіл іді, тіркеліді ө